logotip imes maresme

¿Desitges continuar estudiant a la teva comarca?

Ara hi ha una FP al Maresme que t’ofereix una varietat de disciplines essencials pel teu futur laboral. Durant anys, les opcions d’estudiar FP implicaven desplaçar-te a Mataró o a Barcelona. Conscients d’aquesta realitat, a iMES hem creat una FP al Maresme dissenyada per dotar-te de les habilitats essencials que demana el mercat laboral actual.
Desitges continuar estudiant a la teva comarca, FP al Maresme

A la nostra selecció trobaràs un ampli ventall de disciplines indispensables per al teu futur

Màrqueting i publicitat

Si la teva passió resideix en la creativitat i l’estratègia per connectar amb audiències, aquesta formació et proporcionarà les eines necessàries per crear campanyes impactants i estratègies de comunicació efectives.

Comerç Internacional

En un entorn globalitzat, comprendre les complexitats del Comerç Internacional és essencial. Adquiriràs coneixements en logística, negociació i gestió d’operacions comercials en un mercat global i competitiu.

Tecnologia i Xarxes

La tecnologia és el motor del progrés, i a iMES t’hi preparem per liderar en aquest camp. Amb les nostres especialitzacions en Sistemes Microinformàtics, Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i Desenvolupament d’Apps Multiplataforma, et convertiràs en un expert capaç d’enfrontar els reptes d’un món tecnològic en constant canvi.

Gestió Empresarial i Finances

La base de tota empresa sòlida resideix en una gestió financera eficaç. Amb la nostra FP en Administració i Finances, et capacitarem en comptabilitat, fiscalitat i gestió financera per obrir-te les portes a una àmplia varietat d’oportunitats laborals en el sector empresarial.

Salut i Assistència Social

En un món que valora el cura i el benestar, la nostra FP en Cures Auxiliars d’Infermeria, Dietètica, Documentació i Administració Sanitàries, i Atenció a Persones en Situació de Dependència i Integració Social et prepara per oferir suport vital en entorns sanitaris i socials.

A iMES, el nostre compromís és oferir una educació de qualitat que prepari els nostres estudiants per al món laboral actual i futur. Amb una formació professional sòlida i adaptativa, et convidem a unir-te a nosaltres i començar el teu viatge cap a l’èxit professional.

Descobreix el teu futur amb l’FP al Maresme amb iMES i prepara’t per a un món en constant evolució!

Si somies amb un futur ple d’art i creativitat, aquest és el camí cap a la teva realització personal i professional!

Més articles

A iMES, volem transformar l'educació de Batxillerat al Maresme y ens revelem a les pràctiques i mètodes passats de moda, en els que el professor parla i els estudiants escolten i prenen apunts. El nostre enfocament es basa en una metodologia innovadora i centrada en l'estudiant. Aquí, cada alumne és el protagonista del seu propi procés educatiu. Abracem l'aprenentatge actiu i participatiu, on cada alumne té veu i vot.