logotip imes maresme

FP ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ D'EMPRESES

Impulsa el Teu Futur amb la Formació Professional en Administració i Gestió d’Empreses.

iMÉS MARESME rectangle
iMÉS MARESME triangle
iMÉS MARESME rectangle

L’empresa és la realitat del segle XXI. Ara bé, en un món empresarial en constant evolució, quines són les empreses que triomfen? Són aquelles que estan ben gestionades. Per això, adquirir les habilitats i coneixements necessaris és crucial per destacar.

Amb el nostre programa de Formació Professional en Administració i Gestió d’Empreses, t’estarem preparant per afrontar els reptes que presenta aquest sector en constant transformació: aprendràs a fer servir el software que necessitaràs al món real, però sobretot aprendràs a planificar, a gestionar, a trobar solucions, i a treballar en equip.

A iMES, et guiem pel camí perquè també puguis formar part de la realitat d’avui i deixar la teva pròpia empremta en la història empresarial.

A qui està dirigida aquesta formació:

Els cicles formatius de grau mitjà i superior d’administració i gestió d’empreses estan dissenyats per a estudiants que compleixin els requisits d’accés i aspiren a ocupar rols professionals com a administratius, en tota mena d’ empreses privades i d’ entitats públiques.Aquests professionals seran responsables de realitzar totes les tasques relacionades amb la comptabilitat, la fiscalitat i la gestió de personal necessàries per garantir el correcte funcionament d’una organització.

Requisits per accedir als cicles de formació professional d’administració i gestió d’empreses:

Als cicles formatius de grau mitjà:
 • Tenir el títol de l’ESO (educació secundària obligatòria) o equivalent.
Als cicles formatius de grau superior, una de les següents opcions:
 • Tenir el títol de batxillerat.
 • Tenir un títol de tècnic/a (FP de grau mitjà).
Estudiants noves tecnologies

Sortides professionals

Les sortides professionals de la formació d’Administració i Gestió d’Empreses són molt diversificades. Els graduats d’aquest programa estan preparats per a abraçar rols clau en el món empresarial i contribuir al creixement i l’èxit de les organitzacions. Algunes de les possibles sortides professionals inclouen:
 • Auxiliar Administratiu: Encarregat de les tasques administratives essencials, com l’arxivament de documents, la gestió de correspondència i l’atenció a clients.
 • Administratiu en diferents àmbits: responsable de tasques d’oficina, tasques comptables, tasques organitzatives o tasques comercials.
 • Gestor de Recursos Humans: Responsable de la selecció, formació i gestió del personal d’una empresa, així com de garantir el compliment de les polítiques laborals.
 • Administratiu de logística: control i gestió de les tasques de transport i emmagatzematge
 • Tècnic d’atenció al client: relació en tota mena de situacions amb el client, acompanyament del seu procés amb l’entitat.
 • Tècnic Comptable: Encarregat de la comptabilitat i la gestió financera de l’empresa, incloent la preparació de balanços i declaracions fiscals.
 • Assistent de Direcció: Col·labora amb els directius en la planificació i organització de les operacions empresarials, a més de gestionar la comunicació interna i externa.
 • Gestor de Projectes: Encarregat de planificar, executar i controlar els diferents projectes dins de l’empresa, assegurant-ne l’èxit i la finalització a temps.
 • Analista Financer: Especialitzat en l’anàlisi de dades financeres per a proporcionar informació precisa i consells sobre les decisions empresarials.
Amb una preparació sòlida en administració i gestió, els alumnes estaran ben posicionats per a triomfar en una àmplia gamma de rols professionals dins del món empresarial actual. Aprofita aquesta oportunitat per a créixer professionalment i aconseguir els teus objectius en el camp de l’administració i gestió d’empreses. Estudia a iMES!

Per tal de desenvolupar les competències professionals, iMES compta amb una borsa de treball que gestiona la formació pràctica en centres de treball.

Les pràctiques d’empresa permeten conèixer l’entorn laboral del sector de la formació en curs i adquirir experiència professional a una de les més de 800 empreses i institucions que col·laboren amb nosaltres.

Després de la graduació de l’estudiant, la borsa de treball continua oferint suport a l’alumnat i li facilita ofertes de feina que s’ajustin al seu perfil professional.

A més, les relacions entre escola i empresa permeten a iMES mantenir-se en contacte estret amb el mercat laboral i adaptar el seu contingut educatiu a les tendències del món professional i les necessitats formatives actuals.

borsa de treball imes maresme