logotip imes maresme

FP INFORMÁTICA I COMUNICACIÓ

La revolució tecnològica comença amb la teva formació

iMÉS MARESME rectangle
iMÉS MARESME triangle
iMÉS MARESME rectangle

Segons historiadors i economistes vivim ara la 4a Revolució Industrial marcada pels avenços tecnològics en una sèrie de camps.

És difícil imaginar que aquesta Revolució Tecnològica pugui tenir lloc sense tècnics i tècniques en informàtica i comunicacions, experts en sistemes microinformàtics, administració d’equips en xarxa o desenvolupament multiplataforma.

A iMES et mostrem el camí perquè tu també formis part d’aquesta revolució tecnològica i facis història.

A qui està dirigida aquesta formació

Els cicles formatius de grau mitjà i superior d’Informàtica i Comunicació al Maresme estan dirigits a estudiants que tinguin una especial inclinació per les noves tecnologies i especialment en l’ús d’equips en xarxa, software i d’aplicacions multiplataforma.

Tot allò relacionat amb els ordinadors i els dispositius electrònics està en constant procés de canvi i resulta fonamental que les empreses comptin amb professionals experts en aquest sector.

Requisits per accedir als cicles de formació professional d’informàtica i comunicació

Als cicles formatius de grau mitjà:
  • Tenir el títol de l’ESO (educació secundària obligatòria) o equivalent.
Als cicles formatius de grau superior, una de les següents opcions:
  • Tenir el títol de batxillerat.
  • Tenir un títol de tècnic/a (FP de grau mitjà).
Estudiants noves tecnologies

Sortides professionals

Les sortides professionals dels graus d’informàtica i comunicació poden ser tan a l’empresa privada com a emprenedor autònom gestionant una cartera de clients pròpia.

Són moltes les petites, mitjanes i grans empreses que són subcontractades per altres empreses o institucions per tal d’executar projectes específics o dur el manteniment dels seus sistemes i xarxes.

La formació professional en Informàtica i Comunicacions t’obrirà moltes portes a nivell laboral i si t’agraden les noves tecnologies, et permet treballar en un sector molt lligat als teus interessos i inquietuds.

Si vols tenir l’oportunitat de matricular-te en un cicle de grau mitjà o superior, contacta amb iMES i forma’t amb les millors condicions: al davant del mar i molt a prop de l’estació de tren del Masnou, amb sales equipades amb hardware i software amb les darreres tecnologies, amb professors/es especialistes i en contacte constant amb les empreses del sector, i amb les darreres innovacions i recursos.

Borsa de treball i formació

Per tal de desenvolupar les competències professionals, iMES compta amb una borsa de treball que gestiona la formació pràctica en centres de treball.

Les pràctiques d’empresa permeten conèixer l’entorn laboral del sector de la formació en curs i adquirir experiència professional a una de les més de 800 empreses i institucions que col·laboren amb nosaltres.

Després de la graduació de l’estudiant, la borsa de treball continua oferint suport a l’alumnat i li facilita ofertes de feina que s’ajustin al seu perfil professional.

A més, les relacions entre escola i empresa permeten a iMES mantenir-se en contacte estret amb el mercat laboral i adaptar el seu contingut educatiu a les tendències del món professional i les necessitats formatives actuals.

borsa de treball imes maresme