logotip imes maresme

MES MARESME

Un centre de formació post-obligatòria que destaca pel seu enfocament valent i innovador en l'educació. Amb un fort accent en les metodologies actives i els espais d'aprenentatge creatius, aquesta institució ofereix una experiència educativa única.

iMÉS MARESME rectangle
iMÉS MARESME triangle
IMES practiques educativas

Les metodologies actives posen l’alumne al centre del procés d’aprenentatge, fomentant la participació, el raonament crític i la resolució de problemes. Això permet als estudiants no només assimilar coneixements, sinó també aplicar-los de manera pràctica i rellevant.

Els espais innovadors d’iMES estan dissenyats per estimular la creativitat i la col·laboració. Les aules són flexibles i adaptables, afavorint la interacció entre els alumnes i potenciant la utilització de recursos tecnològics avançats.

A més, iMES no ens conformem amb les pràctiques educatives convencionals. Busquem noves maneres de millorar i enriquir la formació dels nostres estudiants, preparant-los per afrontar els reptes del món actual i futur. Amb aquesta filosofia, no només proporcionem coneixements, sinó que formem individus crítics, creatius i amb les habilitats necessàries per destacar en un entorn competitiu i canviant.

iMES és un centre d’estudis postobligatoris que neix el 2023 com el projecte on convergeixen les experiències d’èxit i el saber fer acumulat per una xarxa d’escoles de prestigi i renom.

A iMES s’hi reuneix el millor de la tradició i tot l’aprenentatge en innovació pedagògica desenvolupada durant dècades per algunes de les institucions més consolidades i reconegudes de Catalunya en l’àmbit de la Formació Professional i els ensenyaments artístics.

Aquests són els centres que participen en la creació d’iMES:

 • Stucom (Barcelona)
 • Monlau (Barcelona)
 • Linkia FP (formació online)
 • Escoles Arrels (Badalona)
 • Acadèmia Igualada
 • Col·legi Camí (Barcelona)
 • Col·legi Balmes (Rubí)
 • Euroaula (Barcelona)
 • Escola Estel (Sabadell)
 • Col·legi Mirasan (Lleida)
 • Escola Acesco (Parets)
 • ETG (Girona)
 • CTA (Figueres)
 • CTV (Les Franqueses)
 • Escola Fonlladosa (Malgrat de Mar)

 

Amb aquests fonaments i amb la motivació única d’apostar descaradament per una formació sense complexes, moderna i puntera, iMES arriba al Maresme amb garantia de qualitat.

Els alumnes dels centres privats obtenen notes significativament superiors en Batxillerat.

En concret, un 27,4% dels estudiants treuen notes molt altes
(entre un 9 i un 10), fet que té un efecte sobre les possibilitats d’accés a les carreres universitàries més demandades.

Equip directiu

Carles Camí

Més de 50 anys lligat a l’ensenyament i referent del món educatiu a Catalunya

Després d’una llarga trajectòria com a titular de diversos centres, l’any 2000 és nomenat President de l’Associació de Centres Autònoms d’Ensenyament i, tres anys més tard, President de la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya.

Des de la presidència d’aquestes entitats, tutela i assessora als més de 50 centres associats sobre gestió i innovació pedagògica.

A principis del 2022, i veient que hi ha una necessitat a l’àrea del Maresme de més places per estudiar Formació Professional i Batxillerat Artístic, impulsa la creació d’iMES.

A les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona del 20 de setembre del 2023 és elegit president dins l’àrea d’educació.

Daniel Guillamon

Director de iMES

Llicenciat en Matemàtiques i especialitzat en docència, compta també amb un postgrau en Tutoria i Lideratge i un Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius.

Ha exercit durant 13 anys com a docent. A més, ha format part d’startups educatives i ha estat formador de formadors per a centres de tota Espanya en àmbits com l’ensenyament per competències, sistemes d’avaluació o metodologies actives. Ha estat part de la direcció a l’Escola Arrels Esperança, Thinkö Education i el Col·legi Internacional Hatikva.

La seva trajectòria s’ha caracteritzat sempre per la vocació innovadora i el desig de millorar el servei que les institucions educatives ofereixen als alumnes, l’ha portat a seguir creixent i aprenent contínuament. Des del 2022 lidera la creació d’iMES.

Treballa amb nosaltres

Si creus que tens el perfil ideal per unir-te al nostra centre omple aquest formulari.

Col·laboradors