logotip imes maresme

FP COMERÇ I MARQUETING

Prepara't per brillar en el món del màrqueting i el comerç amb la Formació! Obre les portes a un futur ple d'oportunitats en aquests apassionants sectors.

iMÉS MARESME rectangle
iMÉS MARESME triangle
iMÉS MARESME rectangle

Els cicles formatius d’FP de Comerç i Màrqueting d’iMES et capaciten en l’exercici de diverses posicions de treball relacionades amb l’activitat comercial, la publicitat, el màrqueting, el comerç internacional i el màrqueting digital, tant com a professionals autònoms/es com dins d’un equip en una empresa pública o privada.

Aquests cicles estan basats en una formació professional teòrica i pràctica que potencia el coneixement específic, amb la finalitat de capacitar professionalment per a totes les sortides professionals relacionades amb aquest sector.

Inicia el teu camí en el món del comerç i el màrqueting, creant un impacte positiu i afrontant els reptes del mercat amb habilitat i creativitat!

A qui està dirigida aquesta formació

La formació de comerç està adreçada a estudiants que desitgin realitzar tasques professionals en el sector comercial internacional. Això inclou les competències necessàries per dur a terme la gestió de totes les operacions d’importació i d’exportació de productes per a qualsevol tipus d’empresa amb presència als mercats exteriors.

I, en el grau superior de màrqueting, des de la planificació i execució de campanyes publicitàries, estudis de mercat i consumidor, l’anàlisi de la competència, l’estratègia de màrqueting digital, la creació de suports audiovisuals i gràfics, la redacció de continguts digitals per a la seva difusió, la planificació de mitjans i suports, les RP, la comercialització i la fidelització del consumidor de productes i/o serveis, fins al seguiment i control dels resultats analítics en campanyes de SEO i SEM.

Requisits per accedir als cicles de formació professional d’informàtica i comunicació

Als cicles formatius de grau superior, una de les següents opcions:
 • Tenir el títol de batxillerat.
 • Tenir un títol de tècnic/a (FP de grau mitjà).
 • Accés mitjançant les proves d’accés.
Estudiants noves tecnologies

Sortides professionals

Algunes de les possibles sortides professionals inclouen:

CFGS Màrqueting i Publicitat:

 • Tècnic/a de Publicitat i Màrqueting Digital/Advertising and Digital Marketing Technician.
 • Product Manager.
 • Social Media Manager.
 • E-commerce Specialist.
 • Marketing Specialist B2C/B2B.

CFGS Comerç Internacional:

 • Màrqueting internacional.
 • Technician in International and Digital Marketing.
 • Gestió duanera. Customs Management.
 • Operacions exteriors d’entitats financeres i d’assegurances.
 • Foreign operations of financial and insurance entities.
 • Transport internacional de mercaderies.
 • International freight transport.

Aprofita aquesta oportunitat per a créixer professionalment i aconseguir els teus objectius en el camp del Comerç i Màrqueting. Estudia a iMES!

Borsa de treball i formació

Per tal de desenvolupar les competències professionals, iMES compta amb una borsa de treball que gestiona la formació pràctica en centres de treball.

Les pràctiques d’empresa permeten conèixer l’entorn laboral del sector de la formació en curs i adquirir experiència professional a una de les més de 800 empreses i institucions que col·laboren amb nosaltres.

Després de la graduació de l’estudiant, la borsa de treball continua oferint suport a l’alumnat i li facilita ofertes de feina que s’ajustin al seu perfil professional.

A més, les relacions entre escola i empresa permeten a iMES mantenir-se en contacte estret amb el mercat laboral i adaptar el seu contingut educatiu a les tendències del mon professional i les necessitats formatives actuals.

borsa de treball imes maresme