logotip imes maresme

FP SANITAT

L'impuls cap a una carrera amb impacte real en la salut de les persones.

iMÉS MARESME rectangle
iMÉS MARESME triangle
iMÉS MARESME rectangle

En un món on la salut ha emergit com la prioritat màxima, la consciència col·lectiva ha experimentat un canvi radical en els últims anys.

Aquest despertar ha generat un notori augment en l’interès per assumptes relacionats amb la sanitat i la salut pública, resultat en una creixent demanda de serveis per part de la comunitat.

Aquesta tendència ha elevat la rellevància dels programes de formació en Sanitat, els quals són cada vegada més apreciats tant per institucions sanitàries públiques com privades.

A iMES, estem compromesos a oferir una formació professional de primera categoria en el camp de la Sanitat. Amb una àmplia gamma de propostes formatives, et preparem per excel·lir en aquesta indústria vital i en constant evolució.

Amb nosaltres, no només adquireixes coneixements, sinó també les habilitats pràctiques necessàries per fer una diferència real en el món de la sanitat.

Uneix-te a nosaltres i fes un pas cap a un futur més sa, compromès i prometedor.

A qui està dirigida aquesta formació:

Cuidar de la salut i el benestar dels altres és una vocació fonamental: la voluntat d’ajudar i proporcionar benestar és un tret que està més desenvolupat en unes persones que en unes altres.

Amb tot, tenir vocació no és suficient per tal de realitzar un cicle formatiu de Sanitat. Aquesta formació requereix altes dosis d’esforç, responsabilitat i estudi, que iMES proporciona gràcies al seu mètode acadèmic i equipament tècnic.

Per tant, un bon professional del sector no ‘neix’ sinó que ‘es fa’ mitjançant l’adequada formació professional en Sanitat.

Requisits per accedir als cicles de formació de l’àmbit Salut

Als cicles formatius de grau mitjà:
 • Tenir el títol de l’ESO (educació secundària obligatòria) o equivalent.
Als cicles formatius de grau superior, una de les següents opcions:
 • Tenir el títol de batxillerat.
 • Tenir un títol de tècnic/a (FP de grau mitjà).
Estudiants noves tecnologies

Sortides professionals

Si ampliem la perspectiva de les sortides professionals més generals, es presenten diverses possibilitats per a aquells que han completat un cicle formatiu en Sanitat.

Resumidament, en destaquem tres:

 • Sector privat:
  • Clíniques privades
  • Empreses l’àmbit sanitari, alimentari, biològic o cosmètic
 • Institucions públiques:
  • Pot ser necessari superar exàmens oficials (oposicions) o bé aplicar a través de borses de treball específiques (amb avaluació de mèrits, incloent l’experiència professional).
 • Començar una carrera com a professional autònom/a (freelance) o com a empresari/a amb el propi negoci.

Totes aquestes oportunitats, juntament amb les noves modalitats que el sector de la sanitat exigeix, i estan al teu abast si tries cursar un cicle formatiu en Sanitat amb iMES.

Estem disposats a proporcionar-te tota la informació que necessitis per a la teva formació en FP Sanitària.

Borsa de treball i formació

Per tal de desenvolupar les competències professionals, iMES compta amb una borsa de treball que gestiona la formació pràctica en centres de treball.

Les pràctiques d’empresa permeten conèixer l’entorn laboral del sector de la formació en curs i adquirir experiència professional a una de les més de 800 empreses i institucions que col·laboren amb nosaltres.

Després de la graduació de l’estudiant, la borsa de treball continua oferint suport a l’alumnat i li facilita ofertes de feina que s’ajustin al seu perfil professional.

A més, les relacions entre escola i empresa permeten a iMES mantenir-se en contacte estret amb el mercat laboral i adaptar el seu contingut educatiu a les tendències del món professional i les necessitats formatives actuals.

borsa de treball imes maresme