logotip imes maresme

Estudia Batxillerat Artístic i eleva la teva creativitat

Si l’art i la creativitat són part de la teva essència, potser t’estiguis plantejant estudiar Batxillerat Artístic
Estudia Batxillerat Artístic i eleva la teva creativitat

5 raons per estudiar el Batxillerat Artístic

1. Explora la teva passió per l'art

El Batxillerat artístic t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en un món de creativitat i expressió. Des de la pintura i l’escultura fins a la música i el teatre, podràs explorar i desenvolupar la teva passió per l’art i la seva pràctica sota la guia de professors experts.

2. Desenvolupa la teva creativitat sense límits

No hi ha regles fixes ni límits per a la teva creativitat. A través de projectes pràctics i experimentació, aprendràs a pensar de manera innovadora i a expressar-te lliurement. Aquesta llibertat creativa t’ajudarà a descobrir noves perspectives i enfocaments únics per afrontar els desafiaments artístics i personals.

3. Construeix un portfoli artístic impressionant

Mentre durin els teus estudis de Batxillerat Artístic, tindràs l’oportunitat de crear un portfoli artístic que reflecteixi el teu desenvolupament i habilitats. Aquest portfoli no només serà una mostra dels teus èxits, sinó també una eina valuosa per a accedir a oportunitats educatives i professionals en el futur, com programes universitaris i treballs en la indústria creativa.

4. Amplia els teus horitzons culturals

L’estudi de l’art no només implica crear obres, sinó també comprendre el seu context cultural i històric. Al Batxillerat Artístic, exploraràs diferents moviments artístics, artistes i obres significatives, el que t’ajudarà a desenvolupar una comprensió més profunda del món que t’envolta i a inspirar-te en la teva pròpia pràctica artística.

5. Prepara un futur versàtil i creatiu

Contràriament a la creença comuna, un títol en arts no limita les teves opcions professionals, sinó que les amplia. Les habilitats adquirides en el Batxillerat Artístic, com la creativitat, la resolució de problemes i la comunicació visual, són molt valorades en una varietat de camps, incloent-hi disseny gràfic, publicitat, cinema, moda, educació i més.

Estudiar un dels 4 Batxillerats Artístics que oferim a iMES et prepararà per a un futur versàtil i emocionant on podràs seguir la teva passió i fer una diferència en el món a través de l’art.

Si somies amb un futur ple d’art i creativitat, aquest és el camí cap a la teva realització personal i professional!

Més articles

Ara hi ha una FP al Maresme que t'ofereix una varietat de disciplines essencials pel teu futur laboral. Durant anys, les opcions d'estudiar FP implicaven desplaçar-te a Mataró o a Barcelona. Conscients d'aquesta realitat, a iMES hem creat una FP al Maresme dissenyada per dotar-te de les habilitats essencials que demana el mercat laboral actual.
A iMES, volem transformar l'educació de Batxillerat al Maresme y ens revelem a les pràctiques i mètodes passats de moda, en els que el professor parla i els estudiants escolten i prenen apunts. El nostre enfocament es basa en una metodologia innovadora i centrada en l'estudiant. Aquí, cada alumne és el protagonista del seu propi procés educatiu. Abracem l'aprenentatge actiu i participatiu, on cada alumne té veu i vot.