logotip imes maresme

Vols estudiar Batxillerat al Maresme?

A iMES, volem transformar l’educació de Batxillerat al Maresme y ens revelem a les pràctiques i mètodes passats de moda, en els que el professor parla i els estudiants escolten i prenen apunts. El nostre enfocament es basa en una metodologia innovadora i centrada en l’estudiant. Aquí, cada alumne és el protagonista del seu propi procés educatiu. Abracem l’aprenentatge actiu i participatiu, on cada alumne té veu i vot.
Vols estudiar Batxillerat al Maresme

Però, què és el que fem diferent en aquest nou Batxillerat al Maresme?

A iMES, creiem que les classes magistrals, on el que s’esperi de tu sigui escoltar i memoritzar, son del passat. Aquí fomentem la interacció, l’experimentació i la col·laboració entre alumnes i professors.

Implementem tècniques pedagògiques d’avantguarda que et preparen per a més que només superar exàmens. Promovem el pensament crític, la resolució de problemes i la creativitat.

I per als qui desitgen explorar el seu costat artístic, aquest
Batxillerat al Maresme és el lloc perfecte!

Oferim quatre tipus de Batxillerat artístic: d’art i disseny, d’arts escèniques, audiovisualproducció musical. Si ets un estudiant creatiu, apassionat per l’art en totes les seves formes, aquí trobaràs el teu lloc!

Quin tipus d'alumne encaixa a iMES?

Aquells que són curiosos, que desafien els límits del convencional, que busquen aprendre de manera activa i participativa. Si ets un estudiant que desitja explorar, crear i marcar la diferència, iMES és per a tu!

Les nostres aules són espais dinàmics on el debat és benvingut, les noves idees són explorades i es realitzen projectes pràctics que et connecten amb la vida real.

A més, entenem que l’educació ha de preparar-te per al món laboral. Per això, hem establert aliances amb empreses per oferir programes de pràctiques professionals.

Aquí tindràs l’oportunitat d’aplicar els teus coneixements en entorns reals, adquirir habilitats pràctiques i fer contactes en la indústria.

En aquest nou institut de Batxillerat al Maresme, no només et preparem pels exàmens, sinó per a triomfar en el món real. Uneix-te a nosaltres i forma part de la revolució educativa al Maresme.

Junts, estem construint un futur educatiu més dinàmic, inspirador i rellevant que mai.

T’esperem perquè siguis part del canvi!

Més articles

Ara hi ha una FP al Maresme que t'ofereix una varietat de disciplines essencials pel teu futur laboral. Durant anys, les opcions d'estudiar FP implicaven desplaçar-te a Mataró o a Barcelona. Conscients d'aquesta realitat, a iMES hem creat una FP al Maresme dissenyada per dotar-te de les habilitats essencials que demana el mercat laboral actual.